Mediability er en skandinavisk leverandør av produkter, løsninger og support til broadcast- og mediebransjen. Vi tilbyr det aller siste innen teknologi, utstyr og veiledning til våre kunder, og kan skreddersy løsninger etter behov.

Mediability ble grunnlagt sommeren 2016, da tre av Skandinavias beste tilbydere av media-produksjonsløsninger ble samlet i en gruppe. Vi opererer med selskaper i alle tre skandinaviske land under navnene Mediability Norway, Mediability Sweden og Mediability Denmark. Disse tre avdelingene ble etablert gjennom sammenslåingen av skandinaviske AVIT-Systems, Video4 og utstyrsdelen av norske Mediateket.

Våre avdelinger for systemintegrasjon og support har god kunnskap om de siste trendene i fagfeltet og kan tilby en rekke tjenester for å hjelpe deg å løse dine utfordringer. Vi tilbyr produkter, systemdesign, integrasjon, installasjon og support.

Mediability har løsninger for opptak i felt og studio, postproduksjon, lagring, arkivering, media asset management, streaming og playout. Vi kan også hjelpe deg med å få på plass gode overordnede rutiner for en moderne filbasert arbeidsflyt gjennom hele produksjonsprosessen.

Vi eies av Mediability AS og har ansatte fordelt på kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger, Trondheim, København, Aalborg, og Stockholm.

Produkter

Mediability leverer et svært bredt utvalg av video-, broadcast- og produksjonsutstyr til kunder i mange land. Vi representerer en rekke av de ledende merkevarene i industrien. Mediability tilbyr løsninger i de fleste prisklasser for opptak, etterproduksjon, playout, distribusjon og mye mer.

Les mer

Systemsalg

Mediability har også lang erfaring med systemsalg, og leverer ferdige løsninger til opptak, produksjon og transmisjon av lyd og bilde. Vi er en viktig aktør og samarbeidspartner for TV-bransjen, med mange års erfaring innen design, teknikk og service innen broadcast-teknologi.

Les mer

Support

Mediability har i underkant av 80 ansatte som tilsammen kan tilby verdifull og svært bred kunnskap til mange ulike kunder. I tillegg til å levere produkter, utstyr og systemløsninger, tilbyr vi support-tjenester og oppfølging.

Les mer

De frittstående selskapene Mediability Services og Mediateket Consulting er også del av Mediability Gruppen. Disse selskapene leverer henholdsvis ulike driftstjenester og uavhengig konsulentbistand til mediebransjen.